Vanity хейт от Разлог до Холивуд

Като чух нашия БГ мачо Асен Блатечки секссимвол, капо ди тути гранди комплексари и гранди тъпанари ди село Кисели Гъзари, актьор от международно без значение да казва за ролята на Хоакин Финикс, че е много лесно да се кривиш, да се правиш, че имаш гърбица, да се смееш изкуствено и, че това не е кой знае какво актьорско постижение… Ме обзе такъв вдъхновяващ хейт, че реших да си го изкарам и аз на гостите на Vanity Fair!

Упс! Годеницата на Жокера Били Айлиш току що е задушила баба си с възглавница и откраднала старите й дантели. 
Салма Хайек може да е спокойна, че дори и на 53 години с тези рокля, грим и дупе ще си похарчи като топъл хляб на пазара за булки в село Могила!
Хоакин Финикс със сестра си Рейн Финикс. Чеда божии, спокойно, животът в сектата приключи! Успокойте се и излезте от фургона!
Ейми, това тяло, в каквото и да го облечеш пак ще е най-жестоката комбинация от съвършени истински цици, плосък корем и дълги крака. Но все пак можеше да сложи нещо по-различно от бинт и долен чаршаф.
 
Това Донатела ли е? Глупости! Това е блатен дух, който се колебае за пола си. 
А, дъщерята на Анди Макдауъл й е откраднала нощницата и не се е обадила, че излиза. Ми много ясно, като вечерният й час е: До 11 да си се прибрала!
А, дъщерята на Анди Макдауъл й е откраднала нощницата и не се е обадила, че излиза. Ми много ясно, като вечерният й час е: До 11 да си се прибрала!
Мило дете, не те познавам, но кажи на майка ти да те среше и да ти даде нещо за ядене. То и аз съм заета да пълня блог и влог, но никога не пускам детето на градина така…
 
Ейдриън, ти не взе ли “Оскар” за “Пианиста”? Ми що си станал пак сервитьор?
Добре де, казахме, че темата на таз годишните оскарови тоалети е еко и устойчивост, но това не значи буквално от вторични суровини!
 
Моника, внимавай сега да не я накапеш и тая рокля. 
 
Гепих го, гепих го! 6 години не излязох от нас, докато разградя онзи гаден филър по лицето. Обаче вижте ме сегаааа. Изваяна като статуетка и със статуетка в ръка. 
Кейт Бекинсейл! Ми кво да й коментирам. Отвратително съвършена!
 
Мумията се завръща? Не, Джоан Колинс! Но за 86 кърти мивки, вози и извозва от Холивуд! Евала!
 
Да, добре, разбрахме. Ако Хитлер внезапно възкръсне и хукне към партито на Vanity Fair щеше да се облече точно така!

7 коментара за “Vanity хейт от Разлог до Холивуд

  1. Потресаващо готино! Прочетох с кеф и ще споделя с приятели! Особено това за ” блатния дух” и ” никога не пускам така детето на градина”!- още не мога да спра да се смея, госпожо. Благодаря Ви от сърце.
    А Блатечки…Ах, Блатечки. И после- защо съм омъжена за най- добрия приятел на баща си, а не за някое ” подходящо за възрастта” ми момче. Настоявам да ми е подходящ на интелекта, другото са подробности.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Други статии:
ПРЕДИШНА СТАТИЯ: СЛЕДВАЩА СТАТИЯ: